Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
    Прибрах си един приятел от София и от Ботевградската писта към Мездра срещнах една 147-ца с GTA оптика, зелено-синя май беше с регистрация КН 1744. Цъкнах аварийни и той/тя ми чукна дълги. Изглежда на чипосана 115-ка, но по интересното беше шофьора зад волана, защото въобще не го беше шубе да изпреварва. Любопитно ми е момиче ли беше или момче с дълга коса? И двамата не можахме да преценим. Ако е момиче, веднага да ми пише ЛС да се женим.
    Мъжко е бе ... Ша отлагаш сватбата май

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=19537
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Кой ми махна днес на входа на Сандански от червена 146 със софийска регистрация и с клубни табелки на номера? Аз чаках на червено и докато гледах каква е табелката на предния номер, човека до шофьора ми махна.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Днес сутринта се разминахме с една яка червена 155ца с черни джанти в кв. Южен.Бях с 33ката.Някой от форума?

Comment

• Вчера един колега с форумен стикер 156 и спойлер го щракнах, но май ме видя в огледалото че го снимам
          Attached Files
          Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

• Днес сутринта карах пред една тъмно червена 159-ка и заедно се засякохме с червена Giulia чакаща на кръстовището на Сребърна и ул. Могилата (до зоопарка). Поздравления за шофьора - колата изглеждаше уникално.
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Благодаря на колегата с бяла Giulia Veloce СВ регистрация за шоуто, което ми спретна на околовръстното в Пазарджик. Много е добра колата, напълни ми душата.

Comment

• Кой е колегата, който идва редовно на гости в нашия блок в Гео Милев
                Attached Files
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Тази май е моята бивша ако номера е 6566
                  '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                  Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Май това са числата
                    Alfa 156 1,6 TS ex
                    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Ако има и лип спойлер отпред долу на бронята, тя ще е. Момчето май не влиза във форума.

П.С. Радвам се, че си я кара. Колата беше хубава до момента, в който покарах 211
                      '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                      Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Има лип спойлер. Значи говорим за една и съща кола.
                        Alfa 156 1,6 TS ex
                        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• И през мръсотията на стъклото и огледалото се вижда красотата .
                          Attached Files
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            И през мръсотията на стъклото и огледалото се вижда красотата .
                            Това е на Аутоиталия хубавицата, брандирана за Премиум ралито
                            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Това е на Аутоиталия хубавицата, брандирана за Премиум ралито
                              Чудех се защо е облепена така. Зад нея има и една симпатична Брера.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Миналата седмица излизам пред работа и ми се откри гледка.
                                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                                X